TV:

Monte Carlo-drengene hædret på højskole

De populære radioværter fra DRs P3-program fik en flot pris

De rammer bredt - virkelig bredt - med deres DR P3-radioprogram Monte Carlo, som sendes et par timer hver eftermiddag.
“Ja, vores chefer kan heller ikke rigtig finde ud af det, for P3 er for aldersgruppen 18 til 39,” siger Peter Falktoft.
“Målgruppen er vist blå mænd i hurtige biler, men vi får henvendelser fra mange som er plus 65 og under 18,” forklarer Esben Bjerre.
De to modtog lørdag eftermiddag Hadsten Højskoleprisen 2014, som er på 10.000 kroner. De fik overrakt de mange penge sammen med et par gavekort til ryg- eller benmassage på højskolens bod på Den smukkeste Festival i Skanderborg.
“Det gavekort til massage er jeg rigtig glad for. For jeg tror, vi skal bruge de 10.000 kroner på at få en udskrift fra Se og Hør,” sagde Peter Falktoft, da han på scenen i en fyldt festsal på Hadsten Højskole takkede for prisen.

I tandlægestolen

De to populære DR-journalister fik prisen for “at sige det, mange af os bare går og tænker,” som det lød i højskolens begrundelse.
“I gør hverdagsting underholdende, samtidig med, at I formidler faktuel viden,” sagde formand for Hadsten Højskoles elevforening Peter Snabe i sin tale.
Monte Carlo er også blevet kendt - og berygtet - for sætte kampagner i gang.
“Men jeg drak da en øl med Rolf Sørensen, da jeg mødte ham,” fortalte Peter Falktoft, med henvisning til omkvædet Rolf er Ren, som udsprang fra DR-studiet.
Allan Simonsen glemmer sikkert heller ikke de to radioværter, som fik sat skub i en Vild Med Dans sms-afstemning, der holdt den tidligere landsholdspiller i konkurrencen meget længe.
“Da jeg satte mig i tandlægestolen og havde fået munden fyldt med vattamponer og sugeagreater sagde klinikassistenten *Det er da dig med Vild Med Dans, ikke?* lød det til en højtgrinende forsamling fra Esben Bjerre.
Hadsten Højskoleprisen er tidligere uddelt til blandt andre musikeren Steffen Brandt og forfatteren Leif Davidsen.

Publiceret 05 May 2014 11:05