Storklubben AGF tabte 10. kamp i træk og rykker ned. Viborg må også en tur ned at vende. Til gengæld kunne SønderjyskE fejre redningen.,

Storklubben AGF tabte 10. kamp i træk og rykker ned. Viborg må også en tur ned at vende. Til gengæld kunne SønderjyskE fejre redningen.,

SUPERLIGA:

Livet er reddet i superligaen

SønderjyskE gav storklubben AGF nådestødet, og tager en tur mere på første klasse

Af
Af Peter Rasmussen

Så er kabalen gået op i den danske Superliga. Der er sat navn på såvel mestre som nedrykkere én runde før slut.
Da Viborg tabte hjemmekampen imod FC Nordsjælland og SønderjyskE vandt med 3-0 i Aarhus, er det en kendsgerning at det er Viborg og AGF, der må ned i 1. division.
Samtidig blev det også en kendsgerning at AaB har hentet klubbens fjerde titel. Og det kan endda blive til "the double" da holdet også spiller pokalfinale på torsdag.
SønderjyskE var i farezonen, men holdet lavede på ny en "SønderjyskE". Det kalder man den redningsaktion som de lyseblå netop har præsteret.
I dagens kamp var der effektiviteten til forskel. AGF'erne var tandløse i begge felter, imens der var mere bid i gæsterne fra syd. Halgrimmur Jonasson lagde ud med første scoring, Tommy Bechmann fortsatte og Rubin Okotie lukkede og slukkede festen på stadion i Aarhus. Et stadion, hvor over 9.000 var mødt frem for at bakke op om "De Hvide". Men allerede efter en time begyndte en stor del af publikum at udvandre.

null

Publiceret 11 May 2014 19:00