Arkivfoto: Martin Warming

Arkivfoto: Martin Warming

Virksomheder og foreninger opfordres til at bidrage til skoleundervisningen

Af
Martin Warming

Martin Warming

Når skolen åbner efter sommerferien, er det med en invitation til foreninger, erhvervsliv og andre interesserede i Furesø Kommune til at blive en del af undervisningen.
For at gøre mødet mellem skolen og dens omverden så nemt og overskueligt som muligt, har Center for Dagtilbud og Skole i Furesø Kommune oprettet en ny hjemmeside – www.lærmedandre.furesoe.dk.
Hjemmesiden er et slags online-katalog, hvor foreninger, erhvervsliv og andre interesserede kan beskrive deres tilbud og dermed give skoler og dagtilbud et hurtigt overblik over muligheder for at inddrage lokale samarbejdspartnere i den daglige læring.
"Vi har en masse vidensvirksomheder i kommunen, og nogle skoler, der har meget fokus på de dygtigste elever, så man kunne eksempelvis forestille sig et forløb på en dag eller en uge, hvor virksomhederne byder ind med noget undervisning for særligt interesserede elever. Det kunne blandt andet være inden for naturfag. Vi har en ambition om at få et tæt samarbejde med vores lokale virksomheder på det her område", siger Per Udesen, der er centerchef for Dagtilbud og Skole.
Kom og vær med
Hvis du har et godt tilbud, du mener kan bidrage til undervisningen i skolerne, kan du klikke dig ind på hjemmesiden og oprette dit tilbud. Det er nemt og hurtigt. Har du spørgsmål kan du kontakte Center for Dagtilbud og Skole.
Lærerne på skolerne er i øjeblikket i fuld sving med at planlægge næste års skolegang, så kommunen opfordre alle, der vil bidrage, til at skrive sit tilbud ind på portalen, så lærerne kan se det.
Du kan læse mere på www.lærmedandre.furesoe.dk

null

Publiceret 23 May 2014 12:43