En dyr mountainbike blev stjålet hos Øbro Cykler. Men nu er cyklen fundet igen på Christiania.

En dyr mountainbike blev stjålet hos Øbro Cykler. Men nu er cyklen fundet igen på Christiania.

Kostbar stjålet cykel fundet på Christiania

En dyr mountainbike blev stjålet hos Øbro Cykler. Men nu er cyklen fundet igen

Af
Thomas Schiermacher

En mand kom aldrig tilbage fra prøveturen, da han testede en mountainbike til 24.000 kr hos Øbro Cykler i Slotsgade i Hillerød.
Men nu er cyklen, en Specialized Epic Camp Carbon, kommet “hjem” til cykelforretningen igen. Under en razzia på Christiania tirsdag morgen fandt politiet nemlig cyklen i Fredens Ark på fristaden. Det har ført til, at en mand efterfølgende blev sigtet for hæleri.
Hos Øbro Cykler er de lettede og overraskede over, at cyklen er fundet - i god behold.
“Vi har allerede fået den tilbage. Jeg var inde og hente den tirsdag formiddag. Jeg blev noget overrasket da de ringede fra politiet og spurgte om vi manglede en cykel,” siger Carsten Becker der arbejder i cykelforretningen.
Heldigvis havde den dyre cykel ikke lidt overlast, mens den var i fremmede hænder.
“Der var ikke en skramme på den. Så den er allerede på plads i forretningenen igen. Men ikke i vinduet”, siger Carsten Becker.

Iskold cykeltyv

Cyklen blev stjålet torsdag, den 17. juli, da en midaldrende mand kom ind i butikken hos Øbro Cykler for at se på en cykel.
"Han havde rigtig meget forstand på cykler og valgte til sidst en mountainbike til 24.000 kr.," fortæller mekaniker Anders Rasmussen, som ekspederede kunden.
Det var ham, der gav manden lov til at tage en testtur på cyklen, og på trods af at Anders havde sikret sig identifikation, så stak manden af med cyklen.
"Det var ikke helt efter reglerne, men vi lever jo blandt andet af at have tillid til vores kunder," siger han.

Publiceret 01 August 2014 10:30