Svoger tilstår falsk anmeldelse og tyveri

Bagbundet svoger tilstår fiktivt hjemmerøveri og tyveri af et større kontantbeløb fra svoger og søsters lejlighed på Annasvej

Af
Af Kathrine Albrechtsen

Efter tre dage i varetægtsfængsel har den 28-årig mand, som blev fundet bagbundet i en lejlighed på Annasvej, tilstået at have indgivet falsk anmeldelse og tyveri af et større kontantbeløb fra lejligheden, hvor hans svoger og søster bor.
"Han har aflagt fuld tilståelse i sagen, hvor han er sigtet for falsk anmeldelse og tyveri. Der har været et stort kontantbeløb i lejligheden, som har været motivet til at fingere et hjemmerøveri", siger Keld Olesen, politikommissær i Nordsjællands Politi.
Mandag den 22. juli blev politiet ringet op af et vagtselskab, som havde fundet svogeren bagbundet og med overfladiske snitsår i lejligheden på Annasvej, som han skulle passe, mens svogeren og søsteren var på ferie i Maldiverne.
"Det var måden, at han var bagbundet, som gjorde os mistænksomme. Det var en mærkelig måde og lignede et forsøg på at binde sig selv. Også hans småskader på armen. Placeringen gjorde, at han selv kunne have påført sig dem", siger Keld Olesen.
Den 28-årige mand skal sidde varetægtsfængsling i 13 dage, før retssagen begynder. Han er ikke dansk statsborger, men EU-borger uden adresse i Danmark.
"Han står til at få en ubetinget frihedsstraf, hvor han risikerer at blive udvist", siger politikommissæren.

Publiceret 01 August 2014 12:45