Danskerne er gået amok i sexlegetøj:

Hør hvad der har tændt os

For en uge siden offentliggjorde man traileren til filmen Fifty Shades of Grey, som er filmatiseringen af den engelske forfatter E.L. James tre erotiske bøger fra 2011. Traileren er allerede set af mere end 20 millioner mennesker, og den har åbenbart sat godt gang i frække fantasier rundt omkring - også hos danskerne. Det kan man blandt andet mærke hos firmaet Sinful, som sælger sexlegetøj.
"Vi havde regnet med, at der godt kunne komme flere ordrer på Fifty Shades of Grey sexlegetøj, da traileren udkom, men vi er overraskede over, at efterspørgslen i Danmark er steget med næsten 40 procent på bare én uge," udtaler Mathilde Mackowski, der er stifter og medejer af Sinful.dk.
Men selvom stigningen i Sinfuls danske webshop er meget markant, er den faktisk endnu højere i de andre skandinaviske shops. Sverige ligger i toppen med en stigning på næsten 129 procent, mens Norge lige nøjagtigt er fordoblet. På tredjepladsen kommer Finland med en stigning på næsten 88 procent.
"Det virker som om, traileren virkelig har sat gang i folks fantasier, så de for alvor har fået lyst til at eksperimentere mere. Det er dejligt at se, for variation kan være nøglen til et godt sexliv og være med til at holde gnisten i live i forholdet," udtaler Mathilde Mackowski.
Sinful forventer endnu et boom omkring Valentines Dag næste år, når Fifty Shades of Grey filmen har præmiere.

null

Publiceret 01 August 2014 15:43