17-årig pige forsøgt voldtaget af to mænd på Smukfest

En 17-årig pige fra lokalområdet blev natten til søndag forsøgt voldtaget på Smukfest af to mænd, der trak hende væk fra et stisystem.
Det skete fra omkring klokken 01, hvor pigen skulle på toilet og blev kontaktet af de to på en sti ved Sølund indgangen, oplyser Sydøstjyllands Politi. 
De startede en samtale med hende og sagde, at de gerne ville 'hygge' med hende.
Pigen afviste tilnærmelserne klart, men de bliver ved og får hende trukket ind på et lidt mørkt græsareal 20 meter fra stisystemet.
Den ene får knappet hendes bukser op og trukket dem ned til knæene, hvorved hun kommer ned at ligge. Pigen er chokeret og protesterer verbalt uden at skrige op, fortæller vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi. 

Vidner og vagter forbi

Der kommer folk forbi ude på stien, og en person spørger, 'hvad har i gang i?'
'Vi hygger os bare lidt', svarer den ene af mændene, der prøvede at voldtage pigen, mens den anden holder vagt. Pigen tør ikke råbe op, og man ved ikke, om vidnet har set pigen.
Lidt senere kommer en vagt gående forbi. Det får de to mænd til at stoppe op, men vagten ser dem ikke.
Mændene prøver at lokke pigen med videre til boldbanerne. Det afviser hun klart, og på et tidspunkt kommer en anden vagt forbi. Det benytter pigen til at tage sine bukser på, og gerningsmændene opgiver voldtægtsforsøget og smutter derfra og beder hende gå derfra.
Den 17-årige pige ryster og græder og kommer i kontakt med nogle personer, der hjælper hende til politiet.
 

Arabisk udseende

Voldtægtsforsøget sker omkring klokken 01-01.25, og politiet vil meget gerne høre fra personer, der måtte have set eller hørt noget.
Den ene af mændene, ham der er aktiv, beskrives som en mand på 22-23 år med mellemøstlig-arabisk udseende. Han er 160-165 centimeter høj, almindelig til muskuløs af bygning og har kort sort hår. Det er kortest i siderne og længere i toppen.
Han var iført en mørk trøje med lynlås og stramme bukser og havde røde solbriller i håret.
Han havde et modersmærke på cirka en halv centimeter i diameter ved sit venstre øre.
Den anden mand, der holdt øje, var ligeledes 22-23 år og med cirka samme udseende.
De talte mest dansk sammen med accent, men nogle gange talte de engelsk sammen.
Politiet kan kontaktes på telefonnummer 114.

null

Publiceret 10 August 2014 10:45