Der var reggae på scenen, da Jimmy Cliff indtog den. Foto: James Jefferys.

Der var reggae på scenen, da Jimmy Cliff indtog den. Foto: James Jefferys.

Reggae-legende skabte en kærlig fest på Bøgescenerne

Jimmy Cliff opfordrede til fred i verden og sendte masser af kærlighed ud til publikum, da han lørdag 9. august stod på Bøgescenerne

Af
Tekst: Jonas Wrede Hansen Foto: James Jefferys

Der blev sendt masser af kærlighed fra scenen ud til alle de mange smukke mennesker lørdag på Smukfest. Jimmy Cliff stod nemlig klar sammen med sit band, og det blev til en reggaefest i ægte jamaicansk stil, hvor kærlighed og fred i verden var i fokus. 
Selvom Jimmy Cliff er fyldt 66 år, så er han stadigvæk den samme energiske og dansende person, som han blev kendt for, da han dukkede op på reggaescenen helt tilbage i 1960'ene og siden har givet ham en placering på den eftertragtede Rock and Roll Hall of Fame. 
Med hits som "The harder they come" og coverversionen af Johnny Nash's "I can see clearly now" satte han gang i festen blandt de mange festivalgæster, som konstant sang med på de mange numre. Jimmy Cliff så ud til at elske hvert sekund af koncerten. Hver gang han gav mikrofonen ud til mængden af publikum, svarede de tilbage med sang og Jimmy Cliff råbte "Tusinde Tak," på forbavset godt dansk tilbage. 

Marianne Nordman var godt tilfreds med, at Jimmy Cliff Stod på Bøgescenerne Lørdag eftermiddag. Faktisk var det den eneste grund til at hun købe armbånd til lørdag.

Marianne Nordman var godt tilfreds med, at Jimmy Cliff Stod på Bøgescenerne Lørdag eftermiddag. Faktisk var det den eneste grund til at hun købe armbånd til lørdag. "Han er rigtig god. Det er noget musik, som jeg har hørt meget, men jeg har aldrig set Jimmy Cliff live før," fortalte hun kort efter koncerten til Lokalavisen.

Josefine Midtgaard var også i høj humør, efter hun i over en time havde været i selskab med Jimmy Cliff og hans musik.

Josefine Midtgaard var også i høj humør, efter hun i over en time havde været i selskab med Jimmy Cliff og hans musik. "Det er virkelig noget fed musik. Alle om kring mig dansede rigtig meget med på det. Man får lyst til at danse, når man hører hans gode sange," fortalte hun kort efter koncerten.

Publiceret 10 August 2014 12:26