Arkivfoto: Boesenfoto.dk

Arkivfoto: Boesenfoto.dk

FCN køber Premier League-spiller

FC Nordsjælland har skrevet kontrakt med David Moberg Karlsson.
Den 20-årige angriber David Moberg Karlsson har underskrevet en fire-årig kontrakt med FC Nordsjælland og kommer til at optræde i trøje nummer 15.
Moberg kommer til fra Premier League-klubben Sunderland, som købte svenskeren i 2013 fra IFK Göteborg, hvor han havde spillet siden 2010. Det blev ikke til nogen officielle kampe på Sunderlands Premier League mandskab, men David fik ved flere lejligheder vist sin målfarlighed på såvel reserveholdet som på førsteholdet, - blandt andet i en af hans første optrædener, hvor han i en pre-season kamp scorede sejrsmålet mod Tottenham.
"Vi får en spiller med usædvanlig meget fart i fødderne, og som på egen hånd kan lave det uventede og afgøre kampene. David kan spille stort set alle vores offensive positioner. Han vil give os endnu flere strenge at spille på i kampene, og jeg ser frem til at arbejde sammen med ham. Nu skal vi have ham helt op i omdrejninger, og han skal lære holdet og stilen at kende", siger FCN's cheftræner, Ólafur Kristjánsson, i en pressemeddelelse.
Læs også: FC Nordsjælland ophæver kontrakt med Kim Aabech
Kontrakten har en varighed af 4 år, og de to klubber er enige om, ikke at offentliggøre detaljer i aftalen.

Selv glæder Moberg sig til at komme i gang i FC Nordsjælland.
"Jeg er ikke i tvivl om, at dette er det rigtige skifte for mig, og jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang og møde mine nye holdkammerater. Jeg har hørt virkelig mange gode ting om klubben, som er dygtig til at udvikle unge spillere, og det er vigtigt for mig", siger Moberg og fortsætter
"Alt skulle handle om at blive bedre i klubben og udvikle spillerne til at kunne præstere på højeste niveau, og det er netop det, jeg vil. Jeg vil være den bedste, jeg kan blive, og jeg håber på, at jeg kan gøre en forskel i kampene eller i hvert fald på sigt kunne komme til at gøre det", siger David Moberg Karlsson.
David Moberg Karlsson træner første gang med, når holdet træner i Farum Park onsdag formiddag.
mw

Facts om David Moberg Karlsson:

Navn: David Moberg Karlsson
Nationalitet: Sverige
Født: Mariestad, Sverige
Alder: 20.03-1994
Højde: 179cm
Tidligere klubber: IFK Mariestad, IFK Göteborg, Sunderland, Kilmarnock (Lån)
Landshold: 17 U-landskampe
Trøjenummer: 15

Publiceret 13 August 2014 15:09