TV:

Kira Eggers reddet fra økonomisk kaos

Selvom Kira Eggers har en travlt hverdag både som blogger, fotograf, dyreaktivist, personlig træner og ernæringsvejleder, har hun styr på sin økonomi både privat og erhvervsmæssigt. Men sådan har det ikke altid været.
For et år siden var der kaos i Kiras økonomi. Hun havde for travlt med arbejdet, led af bankforskrækkelse og havde simpelthen bare mistet interessen for at følge med i finanserne.
"Jeg havde egentlig ikke kigget på mit budget i flere år. Uoverskueligheden omkring hvad jeg tjente, hvad der kom ind af penge, og hvad jeg brugte, havde bare vokset mig over hovedet. Det hele sejlede bare," siger 39-årige Kira Eggers, som på et tidspunkt midt i rodet kontaktede økonomiekspert Anita Bjørkquist Christiansen, der hjalp hende med at få styr på sagerne. 
"Jeg var på ingen måde i nærheden af luksusfælden før, men jeg havde brug for et overblik, blandt andet fordi jeg brugte penge på en masse ting, jeg slet ikke benyttede. Det overblik har jeg nu fået, og det har givet mig ro, så jeg kan koncentrere mig om de ting, jeg er god til. Jeg føler, at jeg har fundet mine egne små systemer, og jeg er blevet meget bedre venner med netbank," siger Kira til Lokalavisen.dk.
Kira står frem og fortæller sin historie, fordi hun håber, at hun kan inspirere andre til at gribe fat om deres økonomiske problemer, inden de bliver for uoverskuelige.
"Jeg ved, at der er mange der har det, ligesom jeg havde. Men der er en vis mængde tabu over det her, og det synes jeg er vigtigt at få nedbrudt. Jeg erkender, at jeg ikke havde styr på, hvad jeg brugte mine penge på, og det står jeg gerne frem og fortæller, hvis det kan være en øjenåbner for andre," siger Kira Eggers til Lokalavisen.dk.
Hør hvordan Anita Bjørkquist Christiansen hjalp Kira videre og få et par ekspert-råd til, hvordan du kan komme ud af dit økonomiske kaos i tv-indslaget øverst på artiklen.

null

Publiceret 20 August 2014 09:43