TV:

200 kilo tung kronhjort torpederet af bil

Af
Af Allan Andersen

Onsdag aften blev ‘Skovens Konge', en stor kronhjort på op mod 200 kilo, ramt af en Audi A6 på Kildevejen ved Holløse. Det slap hverken Audi eller kronhjort heldigt fra.
På trods af dyrets enorme størrelse, så slap den kvindelige bilist heldigvis fysisk uskadt fra sammenstøddet med det store pattedyr.
Hverken bilen eller den store kronhjort var dog ligeså heldige, bilen fik en del skader idet kronhjorten fløj henover bilens kølerhjelm og knuste bilens forrude inden den røg op over bilens tag.
Det gav en hel del buler i bilen, som formentlig er totalskadet.
Langt værre gik det dog for det stolte dyr, som efter påkørslen flygtede ind på en mark og kort efter blev fundet af en jæger og hans hund – under 100 meter hvorfra kronhjorten var blevet påkørt.
Se videoklip øverst på denne artikel
Se flere videoer på localeyes.dk.
Kronhjorten forsøgte ikke at flygte, men stod blot på alle fire ben og prustede tungt. Det tydede derfor på at dyret var hårdt såret, hvorfor jægeren straks skød kronhjorten så den ikke skulle lide længere.
Jægeren ‘brækkede' efterfølgende kronhjorten på stedet, og her viste det sig at hjorten havde indre blødninger og et ødelagt knæ på det ene bagben.
Kronhjorten viste sig at være 7-8 år gammel, og var således en forholdsvist sjælden en af slagsen.

Bilen fik en del skader ved sammenstødet. Foto: Allan Andersen

Bilen fik en del skader ved sammenstødet. Foto: Allan Andersen

Publiceret 21 August 2014 13:57