DM i twerking:

Milou rystede numsen og sejrede - se video og billeder

"Det var en helt vild og uforglemmelig oplevelse," siger 19-årige MILOU

10 kvinder dystede i hardcore numserysteri lørdag aften i den tætpakkede natklub V58 i Aarhus. Her blev den første Danmarksmester i dansen twerking fundet, og det blev 19-årige "MILOU" med det borgerlige navn Mie Louise Nielsen, der rystede bedst.
Og kåringen som Danmarksmester kom som en stor overraskelse for pigen fra Valby, som i første omgang havde misset deadline for tilmelding til DM, men alligevel kom med i sidste øjeblik.
"Lige til at starte med kunne jeg ikke helt forstå det, og for at være helt ærlig havde jeg ikke turde drømme om det. Især ikke efter at have set hvor dygtige alle de andre dansere var," siger en meget glad MILOU om kåringen.
Hun blev først stemt videre fra indledende runde sammen med fem andre deltagere, derefter røg hun videre til finalen, en twerk battle, med sin direkte modstander Shaniz.
Men her viste MILOU stor kreativitet, power og scenetække, som imponerede både publikum og de tre dommere, den svenske dancehall-dronning Julie Chikane, det nye DJ-talent "Faustix", som har produceret nummeret "Twerknado" og Twerk Queen Louise.
Se video fra den frække numse-ryste-konkurrence: KLIK HER.  Videomaterialet er produceret af Amokevents.dk.
Dagen derpå er MILOU stadig høj på oplevelsen i Aarhus:
"Det var en helt vild og uforglemmelig oplevelse at være med, og de andre konkurrenter var super seje og vildt søde," siger MILOU, som håber, at den nye titel vil føre en masse nye fede oplevelser med sig.
Selvom twerking er hot netop nu, er der ingen garanti for, at 'hypen' varer ved. Men ifølge arrangørerne er chancen for, at der bliver et nyt DM næste år, hvor MILOU kan forsvare sin titel, bestemt til stede.
"Landets første officielle twerk-mesterskab blev meldt udsolgt på bare fire dage og med den massive opbakning, vi har oplevet fra både pressen og publikum, er der bestemt lagt i ovnen til en heftig opgradering til næste år," lyder det fra arrangør, Preben Steen Nielsen, fra eventbureauet Idéfabrikken.

De 10 DM deltagere:

1. Twerkaholic
2. Numsedamen
3. Miss African Queen
4. Touch of Africa
5. Shaniz
6. Lisa Tran
7. Tigerlily
8. Miss Whooty
9. Booty V.
10. Milou

Publiceret 02 November 2014 09:31