Arkivfoto).

Arkivfoto).

Han tog to hjemløse drenge med hjem fra Hovedbanegården - det gik helt galt

En 68-årig mand fra Vordingborg faldt tidligt søndag morgen i snak med to drenge af nordafrikansk udseende på Københavns Hovedbanegård. Under samtalen kom det frem, at de to drenge ikke havde noget sted være, og den 68-årige mand tilbød dem at tage med ham hjem til Vordingborg, hvor de kunne være, beretter Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi.
Da de var ankommet til den 68-åriges bopæl, fik de morgenmad, men pludselig efter morgenmaden tog den ene af drengene en kniv frem og holdt den op mod den 68-åriges hals. Herefter rodede de hans lejlighed igennem og stjal nogle guldringe, en guldhalskæde, en mobiltelefon og en bærbar pc og forsvandt fra lejligheden mod togstationen.
Den 68-årige kontaktede straks politiet, og selv om politiet hurtigt var på banegården, var de to drenge med nordafrikansk udseende ikke at se.
De to mænd beskrives ifølge politiet som ca. 16-17 år, spinkle af bygning og med kort brunt hår. De var iført korte sorte jakker og joggingbukser. Politiet hører gerne fra vidner som måtte have set to mænd af nordafrikansk udseende, eventuelt omkring Vordingborg banegård søndag formiddag.
Følg os her, hvor Lokalavisen.dk rundsender efterlysninger.

null

Publiceret 03 November 2014 15:14