(Arkivfoto).

(Arkivfoto).

Politiet slår alarm og efterlyser:

Børnelokker har slået til mindst seks gange

"Jeg beder forældre øge opmærksomheden og fraråde deres børn at tale og følge med fremmede. Det er også en god idé at flere børn følges ad, hvis det er muligt," siger politikommissær Johnny Bonde efter, at Københavns Vestegns Politi nu efterlyser en ældre dansk mand med lyst fuldskæg og briller. Han sættes i forbindelse med en række episoder rettet mod børn i Gladsaxe- og Bagsværd-området.
Seks gange på to uger har Københavns Vestegns Politi modtaget anmeldelser om, at en mand har antastet børn i 8 til 12 års alderen og prøvet at lokke dem med sig.
Vi deler efterlysninger på Facebook. Følg os her.
"Han har tilbudt dem slik, sodavand eller en tur i Tivoli for at lokke dem med. Alle børn har afvist ham - og det skal de roses for," siger politikommissær Johnny Bonde.
Københavns Vestegns Politi kan nu sammenstykke et signalement af gerningsmanden og efterlyser en ældre dansk mand med lyst eller gråt fuldskæg og briller, som sættes i forbindelse med hændelserne. Han beskrives som:
En mand med dansk udseende, han er ældre - dvs. ca. fra 60 og ældre - 170-180 cm høj og almindelig til kraftig af bygning. Han har gråt/lyst fuldskæg og briller. Han kan være iført en beige eller sort jakke/frakke, mørke bukser, sorte handsker og udtrådte snøresko. Han virker usoigneret.
Henvendelse til Københavns Vestegns Politi døgnet rundt på telefon 4386 1448.
Husk: Vi deler efterlysninger. Vi hjælper politiet og hinanden. Følg os her på Facebook
 

Seks mistænkelige episoder

Ifølge anmeldelser har en mand kontaktet børn disse steder. Alle børn afslog hans tilbud.

Mandag den 1. december kl. 18 blev en 12-årig dreng tilbudt slik af en mand bag ved Bagsværd Skole

Fredag den 28. november ca. kl. 20 på Kong Hans Allé ved Buddingevej blev en 10-årig dreng tilbudt sodavand hjemme hos en mand.

Fredag den 28. november ca. kl. 8.15-tiden følte en større pige 14-årig sig fulgt af en mand fra Stengården Station til Buddingevej.

Torsdag den 27. november blev en dreng kontaktet på Gladsaxe Skole af en mand, som inviterede ham i Tivoli.

Onsdag den 26. november kl. 15.50 i en viadukt ved en sti ved Bondehavevej i Bagsværd blev en 8-årig pige tilbudt slik og at komme med hjem af en mand.

Tirsdag den 18. november kl. 8.10 ved Gladsaxe Møllevej og Tobaksvejen blev en 11-årig pige antastet af en mand og inviteret ind i hans bil.

Publiceret 02 December 2014 17:31