Blev en kvindelig bilist ramt, inden hun onsdag morgen stødte frontalt ind i en bus på Slangerupvej? Politiet leder nu efter vidner til uheldet.

Blev en kvindelig bilist ramt, inden hun onsdag morgen stødte frontalt ind i en bus på Slangerupvej? Politiet leder nu efter vidner til uheldet.

Politiet leder efter vidner:

Blev kvinde påkørt inden frontalt sammenstød?

Skader bag på ulykkesbil tyder på, at den blev ramt bagfra, inden den stødte frontalt sammen med en bus

Af
Jens Berg Thomsen

Politiet leder nu efter vidner til en trafikulykke onsdag morgen på Slangerupvej ved Lynge. Her kørte en kvindelig bilist frontalt ind i en bus, da hun pludseligt skiftede vejbane. Politiet undersøger nu, om hun måske er blevet påkørt bagfra inden uheldet, der heldigvis endte, uden at nogen kom til skade.
"Vi kan se, at hendes bil har skader på bagenden. Det undrer, for buschaufføren husker kun, at bilen kørte frontalt ind i ham, og kvinden selv husker kun at have ramt bussen. Vi ved ikke, om hun har fået et skub inden uheldet," siger Henriette Haals fra Nordsjællands Politi.


"Mange nåede at køre efter uheldet"

Uheldet skete onsdag klokken 7.12 om morgenen. Et vidne til uheldet kørte to-tre biler bag kvinden, men han har ikke set, om hun er blevet påkørt bagfra, inden hun ramte bussen.
"Politiet er først på stedet 7.28, og mange bilister nåede at køre, inden vi var der. Derfor hører vi gerne fra vidner til uheldet," siger Henriette Haals.
Skaderne bag på kvinden bil sidder højt, så der kan muligvis være tale om en firehjulstrækker, oplyser Henriette Haals.
Uheldet skete på Slangerupvej omkring 500 meter vest for Hillerødvej.
Efter uheldet var der en del kødannelse i området.
Hvis man har oplysninger, skal man ringe til Nordsjællands Politi på telefon 114.

Publiceret 12 December 2014 10:30