Nytårshilsen fra Jussi

På Facebook sender Jussi Adler-Olsen en nytårshilsen

Af
Af Mads Hussing


Der er en nytårshilsen til alle fra Jussi Adler-Olsen på hans Facebook-side. Her skriver han blandt andet om antallet af 'likes' på Facebook:
"Jeg synes det var fantastisk, da vi ramte 50.000 ’likes’ på Facebook, og hvor er vi nu? Over 60.000! Jeg er dybt imponeret og sender en kæmpe tak til alle jer trofaste Facebookvenner," skriver Jussi Adler-Olsen, der også fortæller om sine rejser i 2014.
"Jeg fik besøgt Spanien, Tyskland, Frankrig, Canada, Finland og Bulgarien i år – fantastiske oplevelser – tak til alle mine betænksomme værter," skriver Allerød-forfatteren, der i år har fået hele to priser i Frankrig.
"Jeg blev beæret med to priser i Frankrig og fik i november at vide, at jeg til marts får overrakt den største Europæiske krimipris RIPPER AWARD. Uden jer læsere gik det ikke – tak for jeres store opbakning," kan man læse på Facebook.
Han har en stor tak til alle de læsere, som han har mødt i forbindelse med lanceringen af 'Den grænseløse'.
"Tak til alle jer, der stod i lange køer og tålmodig ventede på at få en autograf. De møder jeg har med mine læsere betyder umådelig meget for mig – jeg skriver for jer – og at få lov til at møde jer og høre jeres kommentarer og historier gør det meget nemmere at sætte sig ved den blå skærm og skrive den næste roman – jeg ved hvem jeg skriver for, jeg har mødt mange af jer," skriver Jussi Adler-Olsen, inden han ønsker alle et glædeligt nytår.

null

Publiceret 01 January 2015 11:00