Træner Lars Søndergaard har fået et ’rigtigt’ superligahold ud af sine SønderjyskE tropper. Arkivfoto

Træner Lars Søndergaard har fået et ’rigtigt’ superligahold ud af sine SønderjyskE tropper. Arkivfoto

Sport:

Ingen griner længere af SønderjyskE

De lyseblå har kun tabt tre kampe i hele efteråret og pokaldrømmen lever

Af
Peter Rasmussen

En hvilken som helst superligaklub, der spiller sig igennem en halvsæson næsten uden nederlag - er klar til pokalkvartfinalen og endda kommer ud med et overskud, ville have svært ved at få armene ned. Der ville være fest på direktionsgangen og eufori på tribunerne. Men ikke i SønderjyskE.
Vel er smilene bredere end tidligere set, og brystkassen skudt selvtillidsfuldt frem, men de store armbevægelser bliver det ikke til - Til trods for det historisk gode efterår.
I SønderjyskE sælger man ikke skindet før bjørnen er skudt. Her er man vandt til at kæmpe, og man ved at medgang hurtigt kan vendes til modgang. Og selv om holdet har spillet sig til point i 14 ud af efterårets 17 kampe, så er afstanden ned til en nedrykningsbillet stadigt blot fem sølle point.

Har alles respekt

SønderjyskE har ikke just været ligaens mest målfarlige hold. Til gengæld har de lyseblå fightet og stået solidt bagude, så det har ikke været let at hente point imod Lars Søndergaards tropper.
Derfor er det ikke kun point og en plads i årets pokalkvartfinale, at SønderjyskE har vundet i dette efterår. Holdet har også vundet en stor og ægtefølt respekt i fodbold-Danmark.
Tidligere hed det sig, at hold spillede dårligt, hvis de satte point til imod SønderjyskE. Nu er det anergendt at holdet fra Haderslev kan sit job, arbejder hårdt og har en god disciplin.

Publiceret 01 January 2015 08:15