Politiet offentliggør fotos:

Kender du den dræbte kvinde eller hendes smykker?

Østjyllands Politi efterlyser fortsat vidner, som har set noget på Væthvej nær Langå tidligt lørdag morgen. Se flere fotos og video på Localeyes.dk

ADVARSEL: Artiklen indeholder et billede af den dræbte kvindes ansigt!
Teknikere, retsmediciner og andre efterforskningsfolk fra Østjyllands Politi kunne lørdag efter næsten otte timers undersøgelse på findestedet for en dræbt kvinde ved Langå pakke sammen.
Ved 18-tiden forlod det store hold den lille rasteplads på Væthvej umiddelbart øst for Langå og tæt på Gudenåen uden at have  afdækket, hvem kvinden er.
"Men vi vil gerne nedtone den første melding, vi kom med i går, at den dræbte kvinde kunne være af arabisk afstemning. Det er ikke sikkert. Hun kan også komme andre steder fra," siger efterforskningsleder vicepolitiinspektør Jesper Bøjgaard Madsen til FavrskovPosten søndag formiddag.
Kvinden blev fundet på rastepladsen lørdag kl 10.41 af en forbipasserende, som undrede sig over to sorte sække, som var tapet sammen. Da vedkommende lukkede op kom en legemsdel til syne, og politiet blev alarmeret.
Der arbejdes fortsat på højtryk på at identificere kvinden. Derfor har Østjyllands Politi søndag formiddag sendt fotos ud af kvinden og hendes smykker, som man fandt på hende, i håb om. at nogen kan genkende dem og hjælpe efterforskningen videre.

Se videoklip: Her bliver kvindeliget afhentet
Se flere videoer på localeyes.dk.

Den dræbte kvinde, som politiet savner identiteten på. Kender du hende, så kontakt Østjylllands Politi på tlf.1-1-4.

Den dræbte kvinde, som politiet savner identiteten på. Kender du hende, så kontakt Østjylllands Politi på tlf.1-1-4.

Flere smykker fra den dræbte kvinde, som blev fundet ved Langå lørdag.

Flere smykker fra den dræbte kvinde, som blev fundet ved Langå lørdag.

null

Publiceret 11 January 2015 17:37