Caption

Caption

Snydt:

Deltog i rundspørge - “Jeg blev narret”

Sygemeldt kvinde fortryder bittert at hun deltog i Epinions tilfredshedsundersøgelse

Af
Peter Rasmussen

Du har sikkert læst om den tilfredshedsundersøgelse, som Epinion har foretaget for Haderslev Kommune omkring de sygemeldte på Jobcenter Haderslev.
Det gjorde Susanne også. Hun er én af disse sygemeldte, og hun deltog også i undersøgelsen. Og da hun læste artiklerne i avisen, kontaktede hun prompte avisn:
“Jeg er så vred og skuffet,” siger hun og fortsætter:
“Da jeg blev interviewet på telefon, sagde jeg igen og igen at der var mange ting, som jeg var både vred, frustreret og bekymret over, men fik igen og igen at vide, at det ville man ringe tilbage til mig om. Nu skulle jeg blot svare på en serie spørgsmål, som jeg så stort set kunne svare ja til. Og jeg er aldrig blevet ringet op,” siger hun.
Susanne er anonym
Susanne hedder ikke Susanne. Hun vover ikke at stå frem med sit rigtige navn og billede, da hun frygter at det kan skade hende. Men hun føler, at hun må fortælle sin version af det at deltage i undersøgelsen.
Susannes sande identitet og historie er naturligvis kendt af redaktionen.
“Efter en lang årrække med ondsindet mobning på min arbejdsplads, lider jeg i dag af voldsom angst, panik og depression, og derfor er jeg sygemeldt. Jeg ved godt, at det kan skyldes min sygdom, men mange ting i min sagsbehandling har gjort mig dårligere. Jeg har følt mig jagtet, jeg har følt at jeg har været nødt til at sige ja til noget, som både var forkert og frarådet af lægerne. Og ofte har jeg ligget søvnløs og i angstanfald hele weekender efter de breve, som altid kommer fredag når sagsbehandlerne er gået hjem, så man ikke kan få en nærmere forklaring,” fortæller Susanne.
Dette ville hun gerne havde forklaret da hun blev spurgt om sin mening. Men hver gang hun forsøgte blev hun afvist, fortæller hun:
“Så sagde - den iøvrigt flinke person - at det ville de gerne høre, men at de ville ringe tilbage. Det har de aldrig gjort. Nu fortryder jeg at jeg deltog.”

Publiceret 14 January 2015 10:45