(Arkivfoto).

(Arkivfoto).

Stilladsarbejde betyder færre spor på Køge Bugt Motorvejen

I weekenden 16.-18. januar.

Vejdirektoratets entreprenører skal sætte stillads op ved broen, der fører Egedesvej over Køge Bugt Motorvejen.
Det giver trafikanterne færre vejbaner at køre på i aften- og nattetimerne i weekenden.
Omkring broen, der fører Egedesvej over Køge Bugt Motorvejen, mellem tilslutningsanlæg <31> og <32> bliver trafikken på motorvejen flyttet til den ene side af vejen.
Trafikanterne i den retning, hvor trafikken er flyttet, vil kun have et spor at køre på. I modsatte retning er to spor farbare. Ændringerne sker i tidsrummene fra fredag den 16. januar kl. 19.00 til lørdag morgen den 17. januar kl. 09.00.
Lørdag den 17. januar kl. 19.00 til søndag morgen den 18. januar kl. 09.00
Hastighedsbegrænsningen på stedet vil være 50 km/t, men Vejdirektoratet forventer ikke, at arbejdet vil give kø på stedet.
Stilladset skal bruges i forbindelse med byggeriet af et nyt tilslutningsanlæg ved Egedesvej, som kommer til at hedde <31b>.
Når anlægget står færdigt i løbet af sommeren, vil det blive væsentligt lettere for de trafikanter, som nu oplever kø ved <32> Køge, at komme til motorvejen.
Arbejdet ved Egedesvej er en del af Vejdirektoratets arbejde med at udbygge Køge Bugt Motorvejen fra 6 til 8 spor mellem Greve S og Køge.
Vejdirektoratet beklager på forhånd de trafikale gener og bestræber sig på at gøre arbejdet færdigt så hurtigt som muligt.
pm

Publiceret 16 January 2015 06:15