Den 12-årige pige slap væk fra bilen ved at løbe ned ad stien for enden af Syrenvænget. Foto: Martin Warming

Den 12-årige pige slap væk fra bilen ved at løbe ned ad stien for enden af Syrenvænget. Foto: Martin Warming

Bekymret far:

"Hvem fulgte efter min datter?"

Af
Martin Warming

Martin Warming

En bekymret far har kontaktet Furesø Avis, efter at en eller flere personer i en bil fulgte efter hans 12-årige datter torsdag eftermiddag.
"Set i lyset af episoden på Vejgårdspark forleden, hvor en mand spurgte en ni-årig pige, om hun ville med på en køretur, synes jeg, at der er behov for at advare andre forældre", siger faren, der ønsker at være anonym (Furesø Avis kender dog den fulde identitet på faren).
Læs også: Mand forsøgte at lokke 9-årig pige med på køretur
Den 12-årige pige, der havde sin hund med, blev forfulgt af bilen på Syrenvænget i Farum ved 17-tiden, da hun havde fulgt en veninde hjem. 
"Min datter har fortalt, at bilen kørte lige ved siden af hende i gå-tempo. Den kørte frem et par gange, men standsede op og ventede på hende", fortæller faren.
Det lykkedes den 12-årige pige at slippe væk fra bilen, da hun gik ind på stisystemet for enden af Syrenvænget. Og efterfølgende så hun ikke mere til den.
Faren kan selvfølgelig ikke med sikkerhed vide, hvilke hensigter personen eller personerne i bilen har haft, men under alle omstændigheder var det en episode, der skræmte hans datter. 
Pigen kunne ikke se, hvor mange personer, der var i bilen eller hvilket bilmærke, der var tale om, da det var mørkt. Men hun lagde dog mærke til, at der var tale om en hvid personbil.
Var det dig, der sad i bilen? Og er det pigen, der har misforstået episoden? Så kontakt meget gerne journalist Martin Warming, Furesø Avis, 45 90 82 32 

Publiceret 16 January 2015 16:28