Foto: Østjyllands Politi.

Foto: Østjyllands Politi.

Efterlyst - se billedet:

Her flygter han efter at have kørt kvinde ihjel

Af
Louise Nyvang Burmeister

Østjyllands Politi har varetægtsfængslet en 25-årig mand in absentia - sigtet for at påkøre en 93-årig kvinde.
Onsdag den 14. januar afsagde retten i Aarhus kendelse om, at den 25-årige Ali Hamid Sharifi skal varetægtsfængsles, fordi der er begrundet mistanke om, at han er skyldig i uagtsomt manddrab ved den 4. januar kl. 20.15 at have påkørt en 93-årig kvinde på Sigridsvej i Brabrand og derefter være flygtet fra stedet. Kvinden døde efterfølgende af sine kvæstelser.
Ali Hamid Sharifi var dog ikke selv til stede ved retsmødet, da politiet ikke kan finde ham. Kendelsen, der efterfølgende er blevet stadfæstet i landsretten, forventes at kunne danne baggrund for en international efterlysning via Interpol, da politiet har en formodning om, at Ali Hamid Sharifi kan have forladt landet.

Ali Hamid Sharifi har tilknytning til Brabrand, hvor han formodes at have opholdt sig i mere end et år. Han er dog engelsk statsborger, og menes at have familierelationer i flere andre lande, hvorfor han, udover at være eftersøgt i Danmark, altså nu vil blive internationalt efterlyst. 
Billedet af Ali Hamid Sharifi er taget umiddelbart inden uheldet skete, men det kan ikke udelukkes, at han har ændret udseende og eventuelt har fået ny frisure.
Hjælp med efterlysningen - det kan gælde liv eller død.
Østjyllands Politi vil gerne høre fra borgere, der har konkrete oplysninger om, hvor Ali Hamid Sharifi opholder sig. Henvendelser kan ske til politiet på tlf. 114, eller direkte til Østjyllands Politi på 8731 1448.

null

Publiceret 16 January 2015 14:36