Twerking-Trines sexede bagdel vækker opsigt

Trine Munkvad fra Malling er aktuel i ’Danmark har talent’ med twerking

Hun fik i den grad de fire dommere i 'Danmark har talent' til at vågne godt og grundigt op, da hun gik på scenen med sin store numse og frække twerking-dans.
Trine Munkvad kommer fra Malling, er 18 år og går til dagligt i 2. g på Aarhus Katedralskole. Men i øjeblikket ligger næsten alt hendes fokus på talentkonkurrencen 'Danmark har talent', som hver lørdag vises på TV2.
“Det er ret spændende, og det er selvfølgelig en stor oplevelse,” lyder det meget klart fra Trine.
Her twerker hun, som det hedder, når man danser med fokus på at ryste sin numse på en seksuel måde i takt til musikken.
Og hun er god til det. Så god, at hun lørdag 10. januar blev sendt direkte i det første liveshov af tidligere balletdanser Cecilie Lassen.
“Jeg var helt vildt overrasket over, at det var hende, der trykkede på knappen. Hun er jo sådan en rigtig pæn balletpige, så jeg havde ikke lige regnet med, at hun kunne lide det,” lyder det overraskende fra Trine.

Bliver kontaktet af drenge Men alt har sin pris, og det har Trine også allerede oplevet.

“Det er også rigtig, rigtig overvældende. Alle folk har pludselig en mening og holdning til, hvad jeg laver, og de har i hvert fald ikke noget imod at ytre den,” fortæller hun.
I ugen op til TV-udsendelsen lagde TV2 nemlig et lille klip ud med Trines twerking, og det var bestemt ikke alle, der var lige begejstret for det.
“Jeg fik en masse negative kommentarer fra folk. Der var for eksempel én, der skrev: ' Hvor er jeg glad for, at det ikke er mig, der har født sådan en dum datter.' Så de blev ret personlige,” fortæller Trine.
Men efter hendes første optræden blev vist på tv, er det nu gået den anden vej. Nu boomer hendes facebookside, 'Numsedamen', med nye likes, og hendes private profil får konstant venneanmodninger fra yngre drenge, som gerne vil skrive med hende.

Trine Munkvads øver i øjeblikket hårdt på koreografien til det første liveshow, som bliver sendt lørdag 31. januar på TV2. Foto: Jonas Wrede Hansen.

Trine Munkvads øver i øjeblikket hårdt på koreografien til det første liveshow, som bliver sendt lørdag 31. januar på TV2. Foto: Jonas Wrede Hansen.

Forventer at gå videre

Selvom Trine, som kun har twerket i lidt over et år, er noget overrasket over at være gået videre til det første liveshow, så tror hun dog på, at hun kan få endnu mere succes.
“Nu har jeg ligesom vundet dem, der synes, twerking er fedt. Nu skal jeg vinde dem, der tænker, hvad er det lige, hun laver. I mit næste show skal der være mere drama. Det skal være mere en historie end bare et show,” fortæller Trine, der dermed sagtens tror på, at hun kan forny sig i modsætning til dommer Peter Frodin, som var lidt mere skeptisk omkring det.
“Jeg kan godt forstå, at folk kan være i tvivl, om der kan være mere end bare det, som jeg allerede har vist. Men jeg ved, at jeg kan forny mig.”
Derfor er hun lige nu i fuld gang med at øve sin nye koreografi, som skal være færdig snart.
Det første liveshow er nemlig allerede lørdag 31. oktober, hvor det er muligt at følge Trine ryste ballerne for første gang i et direkte show på TV2.

null

Publiceret 23 January 2015 16:00