Modelfoto

Modelfoto

Børnelokkersagen:

Kommunen beklager forkert udmelding

Af
Martin Warming

Martin Warming

Furesø Kommune beklager nu, at en kommunal medarbejder har informeret lærerne på Stavnsholtskolen og Lyngholmskolen om, at den formodede børnelokker, der har huseret i Stavnsholt-området i et par uger, er blevet anholdt.
Politiet har nemlig ikke anholdt nogen i sagen, bekræfter pressekoordinator Henrik Suhr fra Nordsjællands Politi over for Furesø Avis.
På Stavnsholtskolen blev lærerne på et fællesmøde, der blev afholdt torsdag klokken 11.30, på baggrund af mailen informeret om, at gerningsmanden var blevet anholdt. Herefter spredte den gode nyhed - der altså viste sig at være falsk - sig hurtigt.
Læs også: Politiet: "Ingen anholdt i børnelokker-sagen"
"Det er simpelthen sket en fejl i vores kommunikation, og vi beklager. at vi gået ud med noget, der viser sig ikke at holde vand. Det er dybt beklageligt", siger Niels Milo, der er velfærdsdirektør i Furesø Kommune.
"Det er en følsom sag, der optager mange, så derfor skal man også være 100 procent sikker på, at det, man melder ud, er korrekt. Det har det ikke været i dette tilfælde, og det beklager vi meget, og det hele bygger på en misforståelse", siger Niels Milo.
Ifølge Niels Milo informerede kommunen allerede torsdag lærerne om, at det ikke var sandt, at den formodede børnelokker var blevet anholdt. 

null

Publiceret 23 January 2015 13:44