Arkivfoto

Arkivfoto

30-årig sigtet for drabsforsøg på sin få dage gamle baby

Af
Martin Warming

Martin Warming

OPDATERET KLOKKEN 16.33
En 30-årig mand fra Værløse blev tirsdag eftermiddag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Lyngby sigtet for drabsforsøg på sin lille datter.
Her valgte dommeren at varetægtsfængsle manden i 3 x 24 timer. Han fremstilles derfor i et nyt grundlovsforhør på fredag klokken 13, oplyser politiets anklager Christina Schønsted til Furesø Avis.
Den 30-årig mand er sigtet for i to tilfælde at have forsøgt at slå sin lille datter, der blev født den 25. februar i år, ihjel.
Ifølge politiets sigtelse fandt drabsforsøgende sted i perioden fra den 27. februar - altså blot få dage efter fødslen - og frem til mandag den 2. marts i familiens hjem i Værløse.
Manden har ifølge sigtelsen forsøgt at slå datteren ihjel ved at presse et pude ned over hendes ansigt, indtil hun blev blå i hovedet. Derudover har han også - ifølge sigtelsen - holdt en hånd over datterens næse og mund, indtil hun blev rød i ansigtet. 
Ifølge politiets anklager mislykkedes drabsforsøgende kun fordi, datterens mor skubbede den 30-årige far væk.
Manden nægter sig skyldig. Det er ikke muligt for os at referere fra grundlovsforhøret, da dommeren valgte at lukke dørene på grund af sagens alvorlige karakter.

null

Publiceret 03 March 2015 14:20