Her fra Post Danmark start fra Skanderborg sidste år.

Her fra Post Danmark start fra Skanderborg sidste år.

TV-seere får glimt fra ruter omkring Skanderborg

Reklamekampagne, når europæisk sportskanal sender fra cykelløb

Af
Erland Rasmussen

Erland Rasmussen

Millioner af europæiske TV-seere får vist nogle af de smukkeste sider af Danmark, når sportskanalen Eurosport 2 til august viser Post Danmark Rundt.
Det store cykelløb kommer også på visit et par steder ved og i Skanderborg Kommune i 2015. Det gælder på 2. etape fra Ringkjøbing mod Aarhus, hvor feltet blandt andet cykler over Yding Skovhøj, passerer Stjær og kører igennem Stilling på vej ind mod Aarhus.
Det bliver ikke rytterne, der får tid til at kigge på landskabet. Det får til gengæld de omkring 18 millioner europæiske cykelfans, der forventes at kigge med, når Eurosport 2 fra 4. til den 8. august 2015 dækker cykelløbet og hver dag bringer en times sammendrag.
Dertil kommer, at DR for første gang sender live fra løbet, der afvikles for 25. gang.
VisitDenmark har indgået et samarbejde med Eurosport og investeret i en reklamekampagne med billeder fra Danmark og reklamespots af 30 sekunders varighed, som bliver sendt til mere end 50 lande og 69 millioner hjem.
Ifølge VisitDenmarks brandingchef, Anja Hartung Sfyrla, er kampagnen ideel i forhold til at øge kendskabet til Danmark og tiltrække flere turister, hedder det i en pressemeddelelse.

null

Publiceret 03 May 2015 09:00