TV:

Blindsmagning: Bake-off VS bagerbrød

Godt brød forbindes typisk ikke med det bake-off brød, som supermarkeder og tankstationer sælger. Men den myte vil brødekspert Morten Holm, der til daglig driver Holm's Bager i København, gerne aflive.
Han har udviklet en række bake-off brød til Statoil, og han kender om nogen hemmelighederne bag bake-off.
Og ifølge ham kan bake-off godt karakteriseres som gourmetbrød - kun bagemetoden er forskellig.

Sådan bager Morten Holm sine bake-off gourmetbrød

1. Råvarer: Man skal købe nogle ordentlige råvarer til produktet.
2. Håndværk: Dejen skal være blødere, end man normalt er vant til. Nærmest flydende.
3. Bagetid: Vil du helt i mål med dit bake-off brød, skal du ikke bage det færdigt. Faktisk skal du tage brødet ud af ovnen 11 minutter før, brødet er færdigbagt – med henblik på færdigbagningen på et senere tidspunkt.
Se hvordan det gik, da Morten Holm satte 10 madeksperter stævne til en blindsmagning af bake-off VS bagerbrød i tv-indslaget øverst i denne artikel.
Kilde: Make Sense

Publiceret 06 May 2015 15:39