I forbindelse med udnævnelsen overrakte DPBF formand Jesper D. Jensen en check til Micki Nielsen, som straks donerede beløbet til Børnecancer Fonden.

I forbindelse med udnævnelsen overrakte DPBF formand Jesper D. Jensen en check til Micki Nielsen, som straks donerede beløbet til Børnecancer Fonden.

Micki Nielsen kåret som årets bokser 2014

Da Dansk Professionelt Bokse-Forbund afholdt Generalforsamling kårede man Micki Nielsen, som årets bokser 2014

Af
Morten Thornton

Micki Nielsen blev i sidste uge kåret som årets danske bokser 2014 af Dansk Professionelt Bokse-Forbund.
“Micki har siden sin debut i 2011 undergået en stadig fremadrettet udvikling. De fleste af hans kampe er vundet på knock out. Men også de som er gået tiden ud er vundet med et stigende overblik for teknik og disponering af kampene,” lyder de i begrundelsen fra DPBF.
Sin første titelkamp boksede Micki i februar i 2014 . Mange mente, at det nok var for stor en mundfuld. Men alle dårlige forudsigelser blev gjort til skamme da han med køligt overblik vandt en klar pointsejr over Gogita Gorgiladze fra Georgien, og således erobrede WBC Youth World Cruiserweight Title.
Det var selvfølgelig en stolt Albertslundbokser, som modtog hæderen samt en check fra DPBF-formand Jesper D. Jensen. Checken sendte Micki Nielsen straks videre til Børnecancer Fonden.
“Sidste år var det min bror, som vandt titlen, og nu er det så min tur. Patrick skal virkeligt arbejde hårdt, hvis han vil have den titel tilbage næste år,” sagde en smilede Micki Nielsen efter prisoverrækkelsen.
“Jeg er selvfølgelig taknemmelig og glad for kåringen. Deter et stolt øjeblik for mig, og så håber jeg at pengene kan gøre godt hos Børnecancer Fonden, og være med til at gøre en forskel i nogle børns liv.”
Jesper D. Jensen slog fast, at den 22-årige Albertslunder har udviklet sig meget de seneste 12 måneder, og promoter Nisse Sauerland var glad på sin boksers vegne:
“Det er en fortjent kåring ovenpå 12 fantastiske måneder for Micki. Han er ubesejret i 17 profesionelle kampe, og kan nå rigtigt rigtigt langt.”

Publiceret 11 May 2015 10:00