Kvindelig løber sexkrænket mens hun lavede strækøvelser

En 41-årig mand fra Hillerød blev tirsdag aften anholdt for at have krænket en kvindelig løber seksuelt på Skovbrynet i St. Lyngby. Manden nægter sig dog skyldig

Af
Steen Tue Bjerborg

En 41-årig mand fra Hillerød blev tirsdag aften anholdt og sigtet for blufærdighedskrænkelse mod en 46-årig kvindelig løber i St. Lyngby. Manden nægter sig dog skyldig.
Ifølge kvinden skete krænkelsen på en parkeringsplads på Skovbrynet, hvor hun ved 18-tiden var kørt hen i sin bil for at løbe en tur på 25 minutter i skoven.
Da hun kom kørende til parkeringspladsen, bemærkede hun, at der holdt en lille hvid bil på parkeringspladsen med en mountainbike bagpå, og bilen holdt der stadig, da hun vendte tilbage fra sin købetur.

Viste sig lem

Pludselig trådte en mand ud af skoven og gik hen til den hvide bil, imens han viste sit erigerede lem for kvinden, der på det tidspunkt var begyndt at lave strækøvelser.
Henne ved bilen fortsatte manden sin gerning, imens han kiggede på kvinden.
Dette fik kvinden til at køre hurtig fra stedet, inden hun - fra en andens telefon - fik kontaktet politiet, der på baggrund af et godt signalement fra kvinden med det samme kunne køre ud og anholde manden på stedet.

null

Publiceret 13 May 2015 16:54