Julie solgte sin bog med dyrekort for 10.000 kroner

Pengene donerer hun videre til De Danske Hospitalsklovne

11-årige Julie Bisgaard fra Ørum ved Viborg så måbende til, mens buddene bare voksede og voksede på den auktion, hun startede mandag på Facebook. Auktionen omhandlede en fyldt bog med dyrekort, som Julies familie har samlet gennem de seneste mange uger. Ja, rent faktisk har familien været så heldige, at det er lykkedes dem at samle hele to fyldte bøger, og så var sagen klar.
"Jeg synes, det var sjovt, mens det stod på at samle kortene. Men jeg kommer nok aldrig til at kigge i den som min bror gør med sin. Så derfor vil jeg gerne bortauktionere min bog, som indeholder alle kort og et diplom," har Julie forklaret på Facebook. 
Onsdag klokken 12 sluttede budrunden på fantastiske 10.000 kroner. Penge som Julie donerer videre til De danske hospitalsklovne.
"Pengene skal gå til hospitalsklovnene, fordi min mor har fortalt at de spreder stor glæde og grin for mange børn, og vi kender selv en leukæmiramt dreng på 5 år, som har stor glæde af dem, når de besøger ham," forklarer Julie.
Vinderen af bogen blev Christian Estrup fra Ølstykke. I sit bud skrev han:
"Kære Julie, hvor er det et flot initiativ - du har hjertet på rette sted. Den har fortjent at komme meget højere op. Jeg byder hermed 10.000!"

Publiceret 14 May 2015 12:16