Kokkedal Slot åbnede som hotel i 2011 og kan tilbyde 59 værelser, syv mødelokaler, restaurant, bar og spaområde. PR-foto

Kokkedal Slot åbnede som hotel i 2011 og kan tilbyde 59 værelser, syv mødelokaler, restaurant, bar og spaområde. PR-foto

Kokkedal Slot dyster om at blive DKs dejligste slotshotel

Bedømmes på mandag i TV2-programmet "Danmarks dejligste slotshotel"

Af
Morten Timm

Morten Timm

Tv-vært Cecilie Frøkær har sammen med livsstilseksperterne Julia Lahme og Jacob Rais turneret landet rundt og boet på 16 slotshoteller.
Den opmærksommen tv2-seer har nok allerede fulgt med i programserien “Danmarks dejligste slotshotel”, og på mandag den 18. maj kl. 21.25 er turen kommet til det mere end 250 år gamle Kokkedal Slot.
Programmet går tæt på både slottet og de nære naturomgivelser, og med deltagelsen i programmet er Kokkedal Slot Copenhagen med i dysten om den prestigefyldte titel som Danmarks dejligste slotshotel.
”Det var både sjovt og spændende at have hele tv-holdet på besøg, og alt forløb lige efter planen – selv vejret var med os – og vi glæder os meget til at se vores smukke arbejdsplads folde sig ud på nationalt fjernsyn og vise det nyrenoverede Kokkedal Slot Copenhagen til resten af Danmark,” siger administrerende direktør Michael Telling.

Venter spændt på karakter

Men spændingen kredser naturligvis meget om at høre de to livstilseksperter bedømmelse af deres oplevelse og indtryk af Kokkedal Slot. De uddeler karakterer på en skala fra 1 til 5, ud fra en helhedsoplevelse og prisen.
Kokkedal Slot blev opført i 1746 som en lystejendom i hollandsk renæssancestil af lensgreve Christian August von Berckentin. Slottet åbnede som hotel i 2011 og blev overtaget af den nuværende ejer Mikael Goldschmidt i 2013.
Der tilbydes 59 værelser, syv mødelokaler, restaurant, bar og et eksklusiv spaområde.

Publiceret 15 May 2015 07:00