Direktør i Solar Venti Hans Jørgen Christensen er dybt frustreret og mødtes med en af valgkampens kandidater, Venstres Britt Bager.

Direktør i Solar Venti Hans Jørgen Christensen er dybt frustreret og mødtes med en af valgkampens kandidater, Venstres Britt Bager.

Nødråb til politiker:

Vi og forbrugerne bliver snydt så fugten driver

Thorsø-virksomhed kæmper en ulige kamp mod store byggemarkeder

“Vi har gennem flere år forsøgt alle mulige ting fx. forbrugerombudsmanden. Men de har ikke ressourcer til at handle får vi at vide.”
Hans Jørgen Christensen, indehaver af den ellers succesfulde virksomhed Solar Venti i Thorsø, er dybt frustreret over den konkurrence, som flere af de store byggemarkeder byder hans virksomhed.

FV-kandidat tilkaldt

Derfor havde han fået Britt Bager, Venstres folketingskandidat i Favrskov og Østjylland, ud af et stramt program i disse dage for at fortælle hende om trængslerne.
“Flere byggemarkeder sælger luftsolfangere, som ligner vores, men de er fremstillet i Kina og meget billigere. Folk, der køber dem, risikerer store skader på deres huse. Ydeevnen er langt fra, hvad butikkerne skriver i annoncerne,” sagde Hans Jørgen Christensen, som i 2010 modtog en stor pris af daværende klima- og energiminister Lykke Friis (V).
“Men i dag kan vi ikke få hjælp nogen steder.”
Britt Bager lyttede med interesse.
“Det er svært at gøre noget lige nu, men efter valget vil jeg kigge på det, for jeg er mildt sagt chokeret over sådan en melding. Så jeg vender tilbage,” lød det på virksomheden i Thorsø fredag formiddag.
Solar Venti har også en stor eksport til udlandet. Her eksisterer de samme problemer ikke.
"Næh, for tyskerne fx. vil se papirer og dokumentation. Herhjemme er det bygget op på tillid, men den svigter totalt netop nu. Vores hjemmemarked ligger næsten stille, selvom vi har et dokumenteret kvalitetsprodukt," siger Hans Jørgen Christensen.
Se Solar Ventis nye test af luftsolfangere (åbner ekstern side)
 

null

Publiceret 30 May 2015 04:00