Så har man set det med:

Sort, muslimsk mand hjælper DF med valgplakaterne

Billede, som er taget af DFs kandidat Mette Hjermind Dencker i det østjyske landdistrikt, vækker opsigt på Facebook

Det var et noget aparte syn, der mødte flere østjyder torsdag, hvor folketingskandidat for Dansk Folkeparti i Østjyllands Storkreds, Mette Hjermind Dencker, var på landevejen for at hænge valgplakater op.
For manden som satte strips i DFerens valgplakater lignede ikke ligefrem en person, som ville støtte op om partiprogrammet. Men hvorfor hjælper en sort muslimsk mand så Mette Hjermind Dencker. Til Ekstra Bladet giver hun denne logiske forklaring:
"Han hedder Imam Sanneh og stammer oprindeligt fra det afrikanske land Benin, men bor i dag i Spanien. Han er i øjeblikket i Danmark på et tre måneder turistvisum for at besøge min søster og har valgt at bruge noget af tiden i landet på frivilligt at hjælpe med Dansk Folkepartis valgkampagne."
Ifølge Mette Hjermind Dencker støtter den afrikanske gæst ligefrem den danske udlændingepolitik, da han synes det er godt, at der stilles krav til folk.
Hvad mener du om denne udsædvanlige alliance? Er du begejstret? Eller tror du der er tale om valgstunt. Giv din mening til kende i Facebookopslaget herunder.

S%26#xe5; har man set det med.

Posted by Lokalavisen.dk on 30. maj 2015

null

Publiceret 30 May 2015 13:41