Danmarkskortet er mere blåt end rødt, selvom rød blok fører med 52,8 procent af dildo-stemmerne. Det skyldes, at rød blok får klart flest stemmer i de store danske byer med flest indbyggere.

Danmarkskortet er mere blåt end rødt, selvom rød blok fører med 52,8 procent af dildo-stemmerne. Det skyldes, at rød blok får klart flest stemmer i de store danske byer med flest indbyggere.

Valgets frækkeste meningsmåling:

Se hvem vælgerne helst vil i seng med

Rød eller blå dildo? Det er spørgsmålet i folketingsvalgets frækkeste meningsmåling. Netop nu fører rød blok med 52,8 procent af stemmerne

Vi kender det fra bagernes valgkager, som på en sjov måde afspejler kundernes politiske holdning op til et folketingsvalg. Til dette valg har Danmarks største erotiske sexshop, Sinful.dk, sat sig for at undersøge danskernes valgtemperatur på en endnu mere saftig måde.
Da statsminister Helle Thorning- Schmidt trykkede på valgknappen, åbnede Sinful nemlig op for "Sexvalget 2015", som i sin enkelthed er en vaskeægte battle, hvor salget af røde og blå valgdildoer viser danskernes politiske holdning. "Vi har lavet et interaktivt Danmarkskort, der er opdelt i landets 92 valgkredse. Hver dag tæller vi salget af vores røde og blå valgdildoer op og fordeler dem ud på de valgkredse, vores kunder kommer fra," udtaler Mathilde Mackowski, som netop nu kan konstatere, at rød blok fører i undersøgelsen - præcis som i de officielle og mere seriøse meningsmålinger - dog lidt mere markant med 52,8 procent mod 47,2 procent.
At sexshoppens dildoundersøgelse lægger sig op af virkeligheden kommer dog ikke bag på Mathilde Mackowski.
"Ved valget i 2011 afholdte vi en lignende valgdildo-battle, og her endte resultatet overraskende tæt på det endelige valgresultat. Vores meningsmåling viste en smal sejr til rød blok med 50,9 procent af stemmerne mod 49,1 procent til blå blok, og da det endelige valgresultat så blev opgjort, fik Helle Thornings røde blok faktisk 50,3 procent af stemmerne mod 49,7 procent til blå blok. Vores prognose var med andre ord utroligt tæt på det endelige resultat," udtaler Mathilde Mackowski.
Om flertallet ender med at gå i seng med rød blok ved dette valg bliver afgjort den 18. juni.
Se hvordan du blander dig i Sexvalget 2015: KLIK HER

Publiceret 09 June 2015 12:06