Storm forlod sit hjem omkring klokken 19 onsdag aften. Klokken to torsdag morgen blev Storm fundet igen.

Storm forlod sit hjem omkring klokken 19 onsdag aften. Klokken to torsdag morgen blev Storm fundet igen.

Storm blev fundet:

"Politifolk kan også græde"

Flere vidner fortæller om jubelscener med glædetårer, da forsvundne Storm blev fundet

Der trillede mange glædestårer natten til torsdag kl. 2.07, da den toårige Storm blev fundet.

Også hos politiet kom følelserne i spil, fortæller Michael Jensen fra Beredskabsstyrelsen på Facebook:

"Vi fra Beredskabsstyrelsen kom fra Næstved med en stor kommunikation og ledelses-vogn. Specielt var det at køre ind i Hillerød og se alle de folk rende rundt og lede.. Og vilde jubelscener i ledelses-vognen da vi hørte over radioen at Storm var fundet i live.. Uden at sige for meget, så kan jeg da røbe at politifolk også kan græde", skriver han.

Flere tusind frivillige hjalp til med at lede efter Storm, som var forsvundet på sin blå løbecykel fra hjemmet omkring kl. 19, beretter Nordsjællands Politi.

En af dem var Frank Karlsen, som var kørt fra sit hjem i Ishøj for at hjælpe:

"Ord kan ikke beskrive hvilken lettelse det er. Imponerende så mange vi var, virkelig flot og rørende af se... Godt han er fundet, nu kan man sove med ro i sindet," skriver han på Facebook.

Uanset alder og etnicitet

Hasan Huseyin Mor glæder på Facebook over, at vi står sammen, når de gælder:

"En stor tak til alle de frivillige... Det var fedt at se så mange deltage uanset alder og etnicitet... Det er det Danmark jeg kender".

Camilla Glisberg Kairies skriver, at hun hjalp med at lede i seks timer:

"En lettelse i 6000 frivillige mennesker da den helt fantastiske nyhed kom at han var blevet fundet i god behold. Sov godt alle, og hold nu op et sammenhold jeg har oplevet i dag".

Kørte med lav hastighed

Mange spekulerede over, om drengen kunne have lagt sig til at sove et farligt sted eller kunne blive kørt over:

"Vi kørte over Gadevang på vej hjem fra eftersøgningen, og talte om, at han nok ikke kunne være kommet så langt, men at vi alligevel måtte holde øje og kun køre 30 kmt,. Og det kunne vi se, at andre også gjorde," skriver Søs Pedersen fra Fredensborg på Facebook.

Hun glæder sig over, at Storm blev fundet i god behold:

"Så mange menneskers gode ønsker var med Storm og hans familie i aften/nat - dejligt med en lykkelig slutning. Håber at Storm har lige så meget lyst til at udforske verden, når han bliver voksen, som han havde i dag".

Det var politiet, da ved hjælp af hunde fandt frem til Storm, som lå og sov i Gadevang, cirka to kilometer fra hjemmet ved Sophienlund i Hillerød vest. Forinden havde folk fra eftersøgningssiden Missing People, som var mødt talstærkt op, fundet drengens cykel.

Storm var i god behold og blev umiddelbart efter forenet med sin mor.

null

Publiceret 09 July 2015 11:00