Linda Andrews vandt X Factor i 2009. Nu skal hun være dirigent for Farum Gospel. Pressefoto

Linda Andrews vandt X Factor i 2009. Nu skal hun være dirigent for Farum Gospel. Pressefoto

X Factor-vinder bliver ny kor-dirigent

Linda Andrews bliver ny dirigent for Farum Gospel

Af
Martin Warming

Martin Warming

Mandag den 17. august tager Farum Gospel hul på en ny sæson. Og det bliver med en ny dirigent ved roret.
Den nye dirigent bliver Linda Andrews, som stammer fra Færøerne. Hun blev landskendt, da hun vandt talentprogrammet X Factor i 2009. Linda Andrews har altid sunget gospel og er i dag en efterspurgt, meget dygtig og passioneret gospelsolist og dirigent, skriver Farum Gospel i en pressemeddelelse.
"De cirka 60 sangere og pianist Anders Mortensen er derfor meget glade for, at det er Linda, som skal føre Farum Gospel videre. Koret har de seneste to år med Birthe Paulsen som dirigent været igennem en spændende kunstnerisk udvikling og har optrådt ved en række gudstjenester og koncerter, blandt andet på Plænen ved Tivoli Gospel Festival i maj", fortæller bestyrelsesmedlem Karen Arevad.
Farum Gospel øver hver mandag i Stavnsholtkirken mellem klokken 19 og 21.30. Der er 'åbent hus' mandag den 17.august og de to følgende mandage. Alle er velkomne til at komme og prøve at synge med. Man behøver ikke have sunget i kor før, og efter sigende vil specielt korets herretenorer sætte stor pris på forstærkning i deres gruppe.
Du kan læse meget mere på korets hjemmeside på www.farumgospel.dk.
Se Linda Andrews optræde i X Factor her:

Publiceret 01 August 2015 07:00