Heltinde:

Sygeplejerske kravlede frygtløst ind under s-tog og reddede mand, der lå fastklemt

Af
Af Kim Belmark

Min tvillingesøster, Winnie Andersen, er en sand heltinde. Hun er fantastisk sej, skriver Heidi Wennberg til FB-sitet Hverdagens Helte, som er drevet af Lokalavisen.dk og Politikens Lokalaviser.
"En ung italiensk mand var ved et uheld faldet ind under S toget på Nørreport Station. Min søster sad i dette tog. Hun er sygeplejerske og var på vej til sit job på Rigshospitalet. Toget standsede, og hun afleverede sin tlf og taske til fremmede på stationen og kravlede ned under toget til ham. Hun gjorde dette resolut og uden betænkningstid - dette reddede hans liv. Han lå nemlig klemt fast under en metal-genstand til toget og var kommet ret slemt til skade i mave-regionen."
Nogle vidner var en kæmpe hjælp til at oversætte/tolke, så han kunne beroliges, da han havde store smerter. Der kom hurtig hjælp til ham, og min søster kunne fortælle ambulancefolkene præcis, hvor hun mente han var skadet, og han blev kørt direkte på operationsbordet og opereret i mave-regionen. Hun har sidenhen mødtes med ham og hans familie, der naturligvis var henrivende lykkelige for hendes indsats. Er så stolt over hendes hurtige og resolutte indsats. Du er et fantastisk menneske, skriver Heidi Wennberg om sin tvillingesøster, som fortjener et like og en deling på Facebook

Publiceret 18 October 2015 18:26