Camilla er sexlegetøjstester:

"Det er fantastisk"

 
26-årige Camilla Larsen fra Aarhus er igang med tredje semester på psykologistudiet på Aarhus Universitet i sin vej mod drømmejobbet som sexolog. Men ved siden af studierne har hun nok et af Danmarks mest specielle studiejobs. Camilla er sexlegetøjstester, og hendes job er at afprøve og anmelde nye dildoer, vibratorer og andre sjove produkter for firmaet Sinful.dk.
"Jeg har altid haft stor interesse for sexlegetøj lige siden, jeg for første gang satte mine fødder på en sexmesse, og hele den her dildoverden åbnede sig for mig med alle mulige sjove sager. Det er en sjov og dejlig verden, som jeg hurtigt blev fascineret af. Jeg er vandt til at anbefale alle mulige former for sexlegetøj til mine veninder, men jeg synes, det er fedt, at jeg nu kan inspirere en større kreds af mennesker. Det er fantastisk," siger Camilla.
SE OGSÅ TV-INDSLAGET: Depressiv kvindelig ingeniør opfandt sexlegetøj - og blev glad

Hudløst ærlig

Hun har været sexlegetøjstester i små tre måneder og allerede haft forskellige produkter mellem 'hænderne'. Hendes tests ender i hudløst ærlige anmeldelser, som kan læses på Sinfuls blog. Her ser man det som en styrke, at forbrugerne nu har mulighed for at høre, hvad en pige som Camilla mener om de forskellige produkter, og man er overbevist om, at anmeldelserne vil være en stor hjælp for dem, der eksempelvis skal vælge ny dildo til soveværelset. 
"Vi har en aftale med Camilla om, at hun skal være 100 procent ærlig i sine bedømmelser. Hvis hun mener, at en vibrator er for svag, for kraftig eller simpelthen vibrerer mærkeligt, så skal hun skrive det. På den måde har hun helt frie tøjler," siger Mathilde Machowski fra Sinful.dk.
SE OGSÅ TV-INDSLAGET: Depressiv kvindelig ingeniør opfandt sexlegetøj - og blev glad

Womanizer

Et af de produkter Camilla allerede har testet er en såkaldt Womanizer Pro W500 - det sidste nye skud på stammen indenfor klitorisstimulering, som dog skiftevis suger og puster i stedet for at vibrere. I sin anmeldelse skriver hun blandt andet:
"Efter en lille kaffepause prøver jeg med et højere niveau og kommer op på niveau 5, hvorefter jeg må give efter for endnu en orgasme. Det er godt at min roommate ikke er hjemme, da det er umuligt at holde en lyd (eller ti) tilbage. Jeg synes, det er fantastisk, at opdage nye former for orgasmer og måder at blive stimuleret på."
Men hvordan har Camilla det med at skulle lægge sine meget personlige oplevelser til offentlig skue?
"Det har jeg det helt fint med. Jeg har altid været rimelig åben og bramfri omkring sex, og med tiden har jeg også vendt min omgangskreds til, at det er sådan, jeg er," siger Camilla, som dog har skullet vænne sig til at formulere sig skriftligt omkring sit sexliv.
"Anmeldelserne skal jo helst ikke serveres for vulgært," griner Camilla.
Hun har netop modtaget sit næste produkt - en Moody G5 opladelig dildo vibrator - som nu skal gennemtestes.

Ved siden af studierne har Camilla nok et af Danmarks mest specielle studiejobs.

Opslået af Lokalavisen.dk på%26nbsp;15. december 2015

null

Publiceret 15 December 2015 15:11