Brevet fra forfatteren Christian Mørk til Inger Støjberg. Privatfoto.

Brevet fra forfatteren Christian Mørk til Inger Støjberg. Privatfoto.

Protest:

Kendt forfatter sender sin farmors ring til Inger Støjberg

Den kendte danske forfatter Christian Mørk, der er bosat i New York, blander sig i debatten om flygtninge og deres eventuelle aflevering af smykker og værdier, når de ankommer til Danmark. Christian Mørk er født i Danmark, men stammer fra en indvandrerfamilie. I et brev til udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg medsender han sin farmors ring som pant med tilbagevirkende kraft. Christians Mørks brev til Inger Støjberg deles lige nu på FB med lynets hast.

Hvad mener I om dette, kære læsere? Skriv meget gerne i kommentarfeltet, spred og viderebring meget gerne artiklen til jeres venner, så vi kan få mere debat

Opslået af Lokalavisen.dk på%26nbsp;25. december 2015

Christian Mørk

Christian Mørk (født 5. januar 1966 på Frederiksberg) er en dansk forfatter og tidligere journalist på avisen The New York Times i New York, NY, USA.

Mørk er søn af skuespillerne Susse Wold og Erik Mørk. Han er opvokset på Frederiksberg. Som 14-årig rejste han alene til USA for at gå på kostskole.[1]. I 1988 flyttede han som 21-årig permanent til USA, hvor han uddannede sig på Marlboro College i Vermont i sociologi og historie og siden tog en mastergrad i journalistik på Columbia University i New York. Efter en årrække som filmproducent i Los Angeles, Californien og filmredaktør på avisen Variety vendte han tilbage til New York, hvor han skrev artikler til kultursektionen på The New York Times.

Han har udgivet otte romaner og en thriller-føljeton på Politikens forlag. Hans forfatterskab er foreløbig solgt til udgivelse i 20 lande. Christian Mørk skriver sine bøger på engelsk og er selv oversætter til de danske udgaver.

Kilde: Wikipedia

Publiceret 25 December 2015 16:35