29-årige Tobias Mikkelsen vender tilbage til FC Nordsjælland. Foto: FC Nordsjælland

29-årige Tobias Mikkelsen vender tilbage til FC Nordsjælland. Foto: FC Nordsjælland

FCN henter Tobias Mikkelsen 'hjem' fra Norge

Kasper Hjulmand bliver nu genforenet med endnu en af sine gamle spillere

Det er en rigtig pokaljæger, der vender retur til FC Nordsjælland. Tobias Mikkelsen har sin store andel i både pokaltitlerne i 2010 og 2011 samt mesterskabet i 2012.
Tobias Mikkelsen blev hentet til Farum Park første gang fra Brøndby den 18. august 2009 og debuterede kort efter i en pokalkamp mod Ringsted, hvor han scorede. Det blev til 96 kampe og 15 mål med tigeren på brystet, inden han efter at have været én af nøglespillerne i tre sæsoner med store triumfer for FCN blev solgt til Greuther Fürth i den tyske Bundesliga.
"Indkøbet af Tobias Mikkelsen betyder at vi får en spiller hjem, som kender klubben, spillestilen og som har samlet værdifuld erfaring fra sin tid i udlandet. Tobias er en dygtig spiller, og hans spillemæssige kvaliteter vil være med til at løfte holdet", siger sportschef Carsten V. Jensen.
I 2013 skiftede Tobias Mikkelsen til norske Rosenborg, som netop er blevet norsk mester. Han spillede 79 kampe og scorede 14 mål i tre år for Rosenborg, inden han nu vender tilbage til Farum Park og FC Nordsjælland.
"Jeg er glad for at være tilbage i dette nye projekt, som ser virkelig spændende ud. Det er et ønske, jeg har haft i et stykke tid, og jeg sætter pris på, at det har kunnet lade sig gøre. Jeg tror stadig på at jeg kan udvikle mig som spiller og menneske. Jeg skal dele ud af min erfaring til de unge spillere, og på den måde udvikle mig på den front", siger Tobias Mikkelsen.
mw

null

Publiceret 10 January 2016 10:00