Ægteparret har i deres gamle landcruiser udforsket Færøerne og Island.

Ægteparret har i deres gamle landcruiser udforsket Færøerne og Island.

Famile på farten på Island og Færøerne

Ægteparret Anne Grethe Trangbæk og Helge Rude Kristensen fra Give pakkede i sommeren 2012 deres gamle landcruiser for at udforske livet langs 15.000 kilometer landeveje på Færøerne og Island. I over to måneder var deres soveværelse et blafrende telt på taget af bilen, badeværelset blev havet, isnende smeltevandsfloder og dampende kilder.
Parret, der blev kendt i den populære tv-udsendelsesrække 'Familien på farten', kommer til Fredericia den 10. februar. Lysbilledforedraget er en beretning om enestående landskaber på de to perler i Nordatlanten, hvor solskin på et splitsekund afløses af tåge, vindstød af orkanstyrke pisker regnen gennem alt og alle og truer med at blæse selv en tung bil i havet. Foredraget er er også andet end det, nemlig en varm fortælling om de mennesker, de mødte på deres vej.
Anne Grethe Trangbæk og Helge Rude Kristensen gæster Foreningen Norden onsdag den 10. februar kl. 19 i I.P. Schmidts Gård. Forhåndstilmeling på tlf. 51 22 52 46 senest den 4. februar. Entré: 70 kr. for medlemmer. 90 kr. for ikke-medlemmer.

Publiceret 17 January 2016 07:00