Close up of a clenched fist on a black background

Close up of a clenched fist on a black background

16-årig Brøndby-fan tæsket på station

Gerningsmændende blev anholdt på skadestuen

Af
Af Mette B. Sørensen

Der er fodboldfans, der går op i fodbold med liv og sjæl uden, at det går ud over andre fans, og så er der dem, der bruger sporten som undskyldning for at tæske løs på andre mennesker. Sidstnævnte tæskede og sparkede natten til søndag løs på en 16-årig-dreng og Brøndbyfan fra Ølstykke.
Den 16-årige stod sammen med sin kammerat ved stationspladsen i Stenløse kl. lidt i tre om natten, hvor de to unge mennesker ventede på toget til Ølstykke. Pludselig blev de passet op af to 17-årige drenge fra Frederikssund, der spurgte den 16-årige, om han er Brøndby-fan, hvortil den 16-årige svarede, at han da godt kan lide Brøndby-holdet.
"Det er ikke smart en lørdag aften, Brøndby-svin," svarede en af de 17-årige, inden de begyndte at tæske og sparke løs på den sagesløse 16-årige, oplyser Henrik Duus, specialkonsulent fra Nordsjællands Politi.
Det lykkedes den 16-årige og hans kammerat at slippe væk fra de voldelige 17-årige, hvorefter de ringede og anmeldte overfaldet til politiet.
Da politiet ankom til stationsområdet mødte patruljen to unge mænd i nærheden, som patruljen stoppede og talte med. Der var dog ingen beviser på, at det var de to voldsmænd, og de kunne derfor frit gå videre. Takket være den 16-årige Brøndbyfan lykkedes det dog alligevel politiet at anholde de to voldsmænd senere på natten.

Voldmand havde ondt i sin hånd

Efter overfaldet besluttede den 16-årige nemlig at tage på Hillerød Skadestue, hvor han så ingen ringere end sine to overfaldsmænd - en af overfaldsmændene havde tilsyneladende så ond i sin hånd efter at have tæsket løs på den 16-årige, at han havde behov for at besøg på skadestuen.
Den 16-årige ringede straks til politiet, som kunne anholde de to voldsmænd, netop som de var ved at køre væk fra skadestuen.
De to 17-årige Frederikssundere er nu sigtet for vold - de er ikke i forvejen kendt af politiet, oplyser Henrik Duus.

Publiceret 18 January 2016 11:00