Kun 17-årige Tim Stampe har været til sit første Europatour-stævne. Det fandt sted i Irland.

Kun 17-årige Tim Stampe har været til sit første Europatour-stævne. Det fandt sted i Irland.

17-årig på tour med seniorer

Den kun 17-årige Tim Stampe fra Bowlingklubben Trekanten KIF har deltaget i sit første Europatour-stævne for seniorer, der fandt sted i Irland. Det er ikke sket i 10 år, at en dansker har kvalificeret sig som nr. 1 til et Europatour-stævne.
Med imponerende 1522 på 6 serier og dermed 253 kegler pr. serie spillede koldingenseren med det den højeste score i de indledende 16 starter, som talte mere end 300 deltagere. I finalespillet måtte han dog bøje sig for erfaringen og sluttede på en 22. plads,
“Jeg er skuffet over ikke at have taget de rigtige valg i finalen, så jeg kunne være sluttet længere oppe på resultatlisten”, lyder det fra Tim Stampe.
Sportschefen i Bowlingklubben Trekanten KIF, Per Henriksen, ser imidlertid lidt anderledes på Tim Stampes indsats i Europatour-stævnet: - Den er jo formidabelt. Scoren i Irland viste, at der skulle laves mange points, og det gjorde Tim så sandelig også”.
Tim Stampe er lillebror til en af verdens bedste spillere, Mik Stampe, hvis kone, Maria, også hører til blandt den hjemlige elite, og begge er på landsholdet. For fuldstændighedens skyld skal det også nævnes, at far Ole er formand for Bowlingklubben Trekanten KIF, så den unge koldingenser er på det nærmeste født med en bowlingkugle i hånden.

Publiceret 23 January 2016 08:00