Arkivfoto

Arkivfoto

Nye hurtig-busser fejres med morgenbrød

E-bus fejres med kaffe og boller ved flere arrangementer

Efter påske begynder de nye E-busser at suse gennem hovedstadsområdet. De er ekspresbusser, som skaber direkte og hurtige forbindelser mellem boligområder, arbejdssteder og uddannelsessteder.
De kører ofte i myldretiden – morgen, eftermiddag og tidlig aften – for at give pendlerne et hurtigt alternative til de ordinære busser, som ofte kører ad mere snørklede ruter.
Hillerød er en af de kommuner, der får en ny e-bus, 65E Skibby – Hillerød, som giver en helt ny forbindelse mellem Skibby via Frederikssund til Hillerød. 65E kører fra Skibby via Onsved til Frederikssund og videre af Roskildevej til erhvervs-og uddannelsesinstitutionerne vest for Hillerød, til Hillerød Station og med sidste stop ved Nordsjællandshospital, Hillerød og Psykiatrisk hospital. 65E kører i myldretiden hver halve time i begge retninger.
Med 65E bliver køretiden fra Skibby til Frederikssund under 20 minutter. Turen helt til Hillerød kan klares på 45 minutter.
Den nye e-bus fejres den 29. og 30. marts kl. 6.30–9 på Hillerød Station, hvor stoppestedsværter guider passagerer til de nye E-busser og giver en morgenbolle til turen.
Den 6. april kl. 11-14 er der et pendlerevent på Nordsjællands Hospital i Hillerød for ansatte, besøgende og patienter. Movias rejsehold laver 'pendlertjek', og kaffevognen er rullet frem.
Den 13. april kl. 9-12 er der pendlerevent med kaffevogn for elever og ansatte på K-Nord i Hillerød, og samme dag besøger pendlerholdet også EsNord kl. 12-15.

null

Publiceret 26 March 2016 06:00