Er dette billedet af Dorte og Rudi, som blev gift 22. februar 2009? Politiet vil gerne kende identiteten på parret.

Er dette billedet af Dorte og Rudi, som blev gift 22. februar 2009? Politiet vil gerne kende identiteten på parret.

Politiet efterlyser dette ægtepar:

Hvem er personerne på disse feriebilleder?

 
I forbindelse med ransagning på en adresse i Esbjerg har Syd- og Sønderjyllands Politi fundet en del genstande, som sandsynligvis er stjålet. Politiet formoder, at tyverierne er sket i Esbjerg, Varde, Ribe, Vejen området før den 9. marts i år.
En af tingene er et spejlreflekskamera mrk. Canon EOS1100D, som indeholder en masse feriefotos. Ferien foregår i Bankok/Thailand og er dateret den 14-27. juli 2015. På billederne ses to personer, og politiet offentliggør nu to af billederne i håb om, at nogen genkender parret. Personerne er anonymiserede, men der kan være tale om et par ved navn Dorte og Rudi eller en mand med navnet Morten og en ukendt kvinde. Der er nemlig også fundet vielsesringe med Dorte og Rudis navne og datoen 22-2-2009 indgraveret og en vielsesring med MORTEN 12-1-90 og 21-4-90 indgraveret.
Der er ligeledes fundet en fingerring indgraveret med ”PJ”, en guldarmlænke indgraveret med ”F.G”, diverse halskæder, ure, brocher, øreringe, to røde designstole - kopi af Arne Jacobsens ”Svane”, samt ure og smykker i æsker fra guld- og urmager i Haderslev og Esbjerg.

Hjælp med at få tingene tilbage til deres rette ejere – og med at få tyven straffet. Har du informationer i sagen, så ring til Servicecentret hos Syd- og Sønderjyllands Politi på telefon 114.

Se billeder af alle tyvekosterne i galleriet her på artiklen.

Dette foto var ligeledes at finde på spejlreflekskameraet.

Dette foto var ligeledes at finde på spejlreflekskameraet.

Publiceret 31 March 2016 15:47