Se billederne:

Brian Laudrups lækre villa til salg igen

Brian og Mette Laudrup forsøger igen at sælge deres 156 kvadratmeter store villa i Skodsborg


Den tidligere fodboldspiller og nuværende fodboldekspert, Brian Laudrup, har igen sat sin og hustruen Mettes villa på Skodsborg Strandvej til salg. Denne gang lyder prisen på 11.800.000 kroner. Det skriver boligsiden Boliga.

Det er ikke første gang, at Brian Laudrup forsøger at sælge villaen, der sidst var udbudt til salg for samme pris i oktober sidste år. Denne gang er det dog en ny mægler, Ivan Eltoft Nielsen, der skal sørge for at den tidligere landsholdsspiller og europamester får solgt sin bolig. Brian Laudrup afslører over for Boliga, hvorfor han og hustruen igen har sat villaen til salg.

"Vi er i samme situation som så mange andre forældre. Når ens unger flyver fra reden, så står man pludselig med noget plads, man ikke længere får brugt. Og så kunne vi godt tænke os noget mindre, som ikke kræver det samme. Jeg bruger også meget tid i udlandet med tv og arbejde, så de grunde gør, at vi skal videre," siger Brian Laudrup til Boliga.


Panoramaudsigt til Øresund?


Hvis man ligger inde med små 12 millioner kroner, så kan man få en ejendom, der har gennemgået en total istandsættelse med blandt andet nye badeværelser og nyt køkken.

Desuden kan en eventuel køber se frem til en lys opholdsstue med pejs, træterrasse med panoramaudsigt til Øresund, to soveværelser, en glas-udestue og en grund på cirka 2.000 kvadratmeter.

Er man i besiddelse af en kræsen teenager, vil det separate anneks sikkert også vække glæde med dets store entré, walk-in closet, nyt badeværelse og soveværelse med tre terrassedøre.

Ingen synlige naboer?


Villaen er på 156 kvadratmeter, hvilket giver en kvadratmeterpris på 75.641 kroner, men så slipper man ifølge mægleren også for synlige naboer.

Brian og Mette Laudrup gav selv 14 millioner kroner for ejendommen i 2007 og har siden forsøgt at sælge den flere gange, men indtil videre uden at finde den rigtige køber.

"Vi har mærket, at interessen har været der, og vi har også fået bud, men der har bare ikke været den rigtige køber endnu. Den pris, det stod til, og den pris, folk bød, var ikke helt sammenlignelige. Tingene skal hænge sammen. Vi har købt til en vis pris og har også sat det i stand, så vi tager det stille og roligt. Og det er jo heller ikke sådan, at man 
ikke kan holde ud at bo her," lyder det fra Brian Laudrup.

Publiceret 11 June 2016 07:00