Fra Galgebakken i aftes, hvor politi og teknikere rykkede ud i stort antal.

Fra Galgebakken i aftes, hvor politi og teknikere rykkede ud i stort antal.

Tragedie:

Baby fundet død i Galgebakken

Efter det tragiske dødsfald begik barnets far selvmord

Fredag aften udspandt sig en uhyggelig familietragedie, da en mor fandt sin kun halvandet år gamle søn død i et  rækkehus på Galgebakken.
Det skriver eb.dk, og det bekræftes af Københavns Vestegns Politi.
”Det er en rigtig ulykkelig sag, hvor et halvandet år gammelt barn har mistet livet. Vi har ikke fastslået nogen dødsårsag og ved ikke 100 procent, hvad der er sket, og om der er tale om en forbrydelse”, siger vagtchefen ved Københavns Vestegns Politi til eb.dk.
Barnet er død, mens det befandt sig hos sin far i hans hjem i Galgebakken.Politiet kan ikke afvise, at der ligger en forbrydelse bag, men det kan også være en tragisk ulykke. Manden har herefter begået selvmord ved at kaste sig ud foran et tog på Danshøj Station.
Inden da havde moren, ifølge eb.dk, haft en samtale med eksmanden i telefonen, som havde gjort hende meget urolig. Hun kontaktede politiet og begav sig til Galgebakken. Her mødte enhver forælders værste syn hende. Hun fandt sin lille dreng livløs.
Kort efter fundet af den døde dreng var rækkehuset fyldt med politi og teknikere, der natten igennem har arbejdet på højtryk for at klarlægge, hvad drengen er død af.
” Der er både nogle tekniske undersøgelser og obduktion af barnet, som skal foretages, før vi kan udtale os om, hvad der er sket”, siger vagtchefen, som derfor ikke kan udelukke, at der kan være tale om en ulykke eller død ved sygdom, som har fået barnets far til at forlade hjemmet og tage sit liv.

Publiceret 11 June 2016 09:34