Modbydeligt sexovergreb mod 15-årig pige på sportslejr:

Politiet jagter tre sydlandsk udseende unge mænd

 
Nordjyllands Politi har natten til lørdag modtaget en anmeldelse om, at en 15-årig norsk pige havde været udsat for et seksuelt overgreb i form af anden seksuel omgang end samleje. Pigen deltog i Dana Cup i Hjørring og har forklaret, at hun fredag aften omkring klokken 23.30 var på vej til den centrale busholdeplads, der er indrettet ved Dana Cup-området, da hun ved en bænk, placeret i et skovstykke ved hjørnet af Hestkærvej og Thomas Morilds Vej, blev udsat for overgrebet af tre sydlandsk udseende mænd, der beskrives som:
A: mand, 17-18 år, almindelig til muskuløs af bygning, ca. 180 cm høj, mørk i huden og mørkt kort hår, iført hvid trøje og beige cowboybukser
B. mand 17-18 år, spinkel af bygning, ca. 170 cm høj, mørk i huden, ørelangt mørkt krøllet hår, iført mørk hættetrøje med røde mærker fordelt over hele trøjen
C: mand, 17-18 år, ca. 180 cm høj, mørk i huden, krøllet mørk hår, iført mørkerød t-shirt.
Ved overgrebet blev hun fastholdt og udsat for anden seksuel omgang end samleje. Det stod på i flere minutter, og det er pigens opfattelse, at flere mennesker passerede forbi i området, mens det foregik, hvorfor det formodes, at der kan være vidner til det skete.
Efter overgrebet fik pigen kontakt til personale fra Dana Cup og egne ledere, hvorefter politiet blev tilkaldt. Der kan p.t. ikke oplyses yderligere omkring omstændighederne i sagen. Oplysninger om sagen til Nordjyllands Politi på telefon 114.

Publiceret 30 July 2016 17:05