De to tidligere professionelle fodboldspillere, Martin Jørgensen og Andreas Laudrup, er to af frontfigurerne i indsamlingskampagnen.

De to tidligere professionelle fodboldspillere, Martin Jørgensen og Andreas Laudrup, er to af frontfigurerne i indsamlingskampagnen.

Casper samler ind for sin syge ven

 
Søndag 11. september banker frivillige indsamlere fra Scleroseforeningen og Gigtforeningen på døre hos borgere i Region Hovedstaden og Region Midtjylland.
Under overskriften ”Vi står op for hinanden” samler de to patientorganisationer penge ind til forskning, der kan give mennesker med sclerose og gigt et bedre liv.
Det er første gang, at de to patientorganisationer arrangerer en husstandsindsamling, og der er fortsat brug for flere indsamlere.
Casper Rømer Stjernegaard kommer fra og skal samle ind i Kongens Lyngby.
”Jeg samler ind, fordi min bedste ven har sclerose. Derudover samler jeg ind, fordi jeg synes, sclerose bliver en smule glemt i forhold til andre alvorlige sygdomme. Der skal oplyses om, at der er mange, der render rundt med gigt og sclerose – og det er altså ikke lutter lagkage,” siger den 31-årige pædagogmedhjælper.
”Jeg glæder mig til at få budskabet ud, og forhåbentlig få en masse penge i kassen. Jeg synes, andre skal melde sig som indsamler, fordi de støtter en god sag, og hvis de alligevel ikke har noget planlagt 11. september, kan det lige så godt afsætte lidt tid af og gøre noget godt for andre,” siger Casper, der på dagen samler ind med sin 5-årige datter Luca.
logy

Publiceret 09 September 2016 10:39