Naturens dag:

Væk fra skærmen og ud i naturen

Naturens Dag afholdes søndag den 11. september. Årets tema er "Natur uden alder"

"Vi bør indimellem give os selv og vores børn et frirum i naturen. Her kan vi opleve at være koblet fra den hektiske hverdag, få ro til eftertanke, motion og få brugt alle vores sanser. Det er sundt at prøve at være forbundet med naturen i stedet for mobilmasten engang imellem," siger Ole Laursen, funktionsleder i Danmarks Naturfredningsforening, der inviterer til Naturens Dag søndag 11. september. Alle børn i alle aldre, forældre og bedsteforældre er inviteret med til festlighederne under temaet "Natur uden alder".
"Flere børn skal sanse naturen tæt på. Det tror vi giver gladere, sundere og klogere børn. Derfor er Naturens Dag en vigtig brik i indsatsen for, at flere børn kommer ud i naturen og får sjove oplevelser sammen med venner og familie," tilføjer Henrik Lehmann Andersen, som er direktør i Nordea-fonden, der støtter Naturens Dag med 3,8 mio. kroner.
Hvor du kan holde en snoende stålorm, gå på svampejagt, smage på vilde brombær eller opleve andre spændende arrangementer tæt på dig, kan du læse mere om på www.naturensdag.dk

Publiceret 09 September 2016 06:30